VIDEO. S-a deschis Muzeul Corupţiei în România, cu o Galerie a Şpăgilor. Vizitează-l virtual!

Agenţia de marketing digital Kinecto Isobar a lansat Muzeul Corupţiei în România, cu o Galerie a Şpăgilor. Printre lucrările expuse sunt: «Şpagă în cimitir», «Tablouri şi lingouri», «Şapte uşi de la Buhuşi», «Pod în Comuna Şanţ».

Muzeul Corupţiei

 

Lansat cu ocazia Nopţii Muzeelor, Muzeul Corupţiei poate fi vizitat online, pe www.MuzeulCoruptiei.ro.

Muzeul Corupţiei găzduieşte Galeria Şpăgilor, în care sunt ilustrate cele mai cunoscute şpăgi din România, şi Testul Şpăgilor, care pune la încercare cunoştinţele oricui în materie de corupţie.

Proiectul se concentrează pe cel mai frecvent întâlnit act de corupţie din ţară noastră: Şpaga.

“Unele şpăgi au fost atât de incredibile, încât nu-ţi dai seama dacă sunt adevărate sau inventate: de la milioane de euro până la o oaie sau… apă minerală. Valoarea atât de neînsemnată a unor şpăgi şi perseverenţa cu care se ia şpagă, în condiţiile în care zi de zi apare câte o ştire cu cineva arestat pentru asta, au fost un semnal de alarmă pentru noi: se ia şpagă ca stil de viaţă”, a declarat Denisa Armaşu, Senior Copywriter – Kinecto Isobar.

Pe www.MuzeulCoruptiei.ro , cei interesaţi vor găsi ilustrate atât şpăgi reale, cât şi şpăgi fictive, şi astfel pot uşor verifica dacă imaginaţia aleşilor a întrecut-o pe cea a creativilor din spatele proiectului.

Pentru realizarea Muzeului, creativii Kinecto Isobar au studiat zeci de cazuri şi au ales cele mai incredibile şpăgi. «Şpagă în cimitir», «Tablouri şi lingouri», «Şapte uşi de la Buhuşi», «Pod în Comuna Şanţ», sunt doar câteva dintre lucrările expuse.

De asemenea, Muzeul Corupţiei poate fi vizitat şi virtual – printr-un video 360° pe YouTube: experienţa este disponibilă de pe telefonul mobil, iar vizitatorii pot îndrepta telefonul în orice direcţie, că să descopere toate lucrările prezentate.

Mai multe informaţii se regăsesc pe pagina de Facebook a proiectului – www.facebook.com/MuzeulCoruptiei.

Echipa care a contribuit la realizarea acestui proiect este formată din Denisa Armaşu – Senior Copywriter, Silvia Marinescu – Copywriter, Alexandra Cîrstean “Kadna” – Ilustrator, Marius Vlad – Senior Art Director, Mădălina State – Account Manager, Oana Pohrib – Community Manager, Alexei Mărăşteanu- Senior Programmer şi Laura Ulea – Deputy Managing Director din partea agenţiei Kinecto Isobar, Carmen Simion – New Business Director Dentsu Aegis Network, Daniel Toma – Web Developer, Iustin Vădana – Managing Partner, din partea Land of Web cu suportul agenţiilor iProspect şi Carat, parte a Dentsu Aegis Network.